Home   |   Sitemap   |   Verhuurvoorwaarden   |   Contact   |  
top

In de fantastische omgeving waarin u uw vakantie doorbrengt in 't Veurhuus vindt u talloze uitstapjes die uw vakantie tot een hoogtepunt maken! Er zijn dicht bij 't Veurhuus verschillende fietsroutes, het fietsknooppuntnetwerk,  en (gemarkeerde)wandelroutes die u door de bossen, de gezellige dorpjes en buurtschappen en door de uiterwaarden van de Vecht brengen. Onderweg kunt u genieten van de prachtige natuur die garant staat voor de landelijke rust in de omgeving. Voor kinderen zijn er leuke educatieve wandelroutes en mooie kinderfietsroutes uitgezet.

In de zomer worden er in Hardenberg, Ommen, maar ook in Bergentheim vele activiteiten georganiseerd. In Hardenberg zijn er de hele zomer de zgn. "Klepperstadweken". Hier kunt u volop genieten van oude ambachten, een folklorefestival, markten en het standwerkersconcours. In Ommen zijn vooral de gezellige Ommer Bissinghdagen populair onder de toeristen.

En dichterbij wordt in juni altijd de Bergentheimer Feestweek georganiseerd. Een gezellige braderie, het traditionele spuitvoetbal en de beroemde Banthumloop. Deze feestweek is beslist een bezoekje waard als u uw vakantie in 't Veurhuus doorbrengt!

Voor de kinderen is er in de buurt het Giga Konijnenhol, Monkeytown Rheeze,Attractiepark Slagharen en verschillende zwembaden. En niet alleen voor de kinderen, maar voor iedereen biedt de recreatieplas Oldemeyer altijd veel plezier in de zomermaanden. Tevens kunt u op de Vecht terecht voor allerlei activiteiten zoals rondvaarten of kanotochten. In Hardenberg(5 km.) is onlangs de 1e wildwaterkanobaan van Nederland geopend!

Klik op onderstaande links voor meer info over alle hierboven genoemde activiteiten:

Bergentheim: http://www.bergentheim.info/
Hardenberg: http://www.hardenberg.nl/
VVV Vechtdal: http://www.vechtdalvvv.nl/
Feestweek Bergentheim: http://www.feestweekbergentheim.nl/
Hardenberg Klepperstad: http://www.stichtinghardenbergpromotie.nl/
Ommer Bissingh: http://www.ommerbissingh.nl/
Giga Konijnenhol: www.beerzebulten.nl/gigakonijnenhol.asp
Attractiepark Slagharen: http://www.slagharen.com/

Wildwaterkanobaan Hardenberg: http://www.vechtstromen.nl

 

 

 

 

Vakantiewoning 't Veurhuus     Dennenweg 1     7691 PK     Oud-Bergentheim     Tel. 0523-231561     info@hetveurhuus.nl