Home   |   Sitemap   |   Verhuurvoorwaarden   |   Contact   |  
top
annelies en thijmen - annelies en thijmen
Verblijf in 't Veurhuus: 10 tot 12 februari 2012
We hebben 2 heerlijke rustige dagen in jullie prachtige vakantiewoning gehad. Alles tip top verzorgd. Het was buiten erg koud maar binnen heerlijk lekker warm en comfortabel.
We komen zeker weer terug!
Fam. van Veldhuizen - Gouda
Verblijf in 't Veurhuus: zomervakantie 2011
Wat hebben we een heerlijke vakantie gehad in \'t Veurhuus. Wat een rust, ruimte en gezelligheid bij jullie op het erf. De kinderen hebben genoten van de skelters, trampolines, spelletjes en boeken toen het regende, en niet te vergeten... de honden. \'t Veurhuus is het meest compleet ingerichte vakantiehuis dat we ooit hebben meegemaakt. De gastvrijheid van Herman en Fennie, de verhuurders, zorgt ervoor dat iedereen zich zo thuis voelt in \'t Veurhuus. Kortom: een aanrader!
H. groet,
Gert en Meta, Evert-Jan, Aletta, Hannah, Susanne en Esther van Veldhuizen
fam. Huige - Bergentheim
Verblijf in 't Veurhuus: 3 maand
Beste Herman en Fennie,

Daar stonden we dan ....letterlijk op straat na een kortstondige heftige brand op de 24e december net voor de kerst. Het achterhuis veel brandschade en het hele huis onder een zwarte laag roet.
Tja.. Je moet dan ineens van alles regelen (aannemer, installateur, verzekering)maar voor ons wat de hoogste prioriteit een onderdak! Van alles gebeld en voor de zekerheid alvast een Hotel geboekt in Hardenberg om toch nog enigzins de kerstdagen door te kunnen komen en de week erop dan maar ergens maar wat gaan huren. Totdat we van Fennie een telefoontje kregen, we hebben het geregeld met de kinderen, komen jullie maar bij ons wij zullen ons wel aanpassen met de kerst . Wat waren we blij met deze hartelijke ontvangst. Eerst was er sprake van 6 weken uit het huis, maar uiteindelijk zijn het ruim 3 maand geworden. Ook Diesel onze Duitse herder heeft hier onderdak gekregen in het aanwezige pension.
We hebben hier met plezier gewoond. De vrijheid die we altijd gewend zijn ervaarden we hier ook zo. Je hebt een compleet huis tot je beschikking met alles erop en eraan. Ook de grote tuin die voor het ligt, geeft je het gevoel een stukje van je eigen. Doordat we regelmatig onze kleinkinderen op visite hadden, konden ze lekker met het aanwezige speelgoed spelen. Ook onze kleinkinderen voelden zich goed in het tveurhuus omdat er veel speelgoed is waar ze zich mee konden vermaken.
Nogmaals Herman en Fennie, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Hadden we jullie telefoontje niet gehad was het misschien een stuk moeilijker geweest voor ons!

Groeten van Ina, Marius, Sander en Diesel
fam. Hengstman - Ede
Verblijf in 't Veurhuus:
Wij hebben het erg naar onze zin gehad in \'t Veurhuus. Het is een prachtig ruim huis en de kinderen vermaakten zich prima in de grote tuin, waar van alles aanwezig was om mee te spelen. Alles was prima verzorgd tijdens onze vakantie en het was heerlijk om bij aankomst opgemaakte bedden te hebben!
Het contact met de eigenaren was erg hartelijk.
Kortom: een aanrader om hier op vakantie te gaan; zeker met kinderen.
fam. van der Hoek - Benthuizen
Verblijf in 't Veurhuus: herfstvakantie 2011

Beste familie Bouwhuis,

Het waren een paar fijne dagen bij jullie in het vakantiehuis. De kinderen hebben genoten van al het speelgoed wat er bij jullie aanwezig was. Zowel binnen ( spellen, boeken, duplo, e.d.) als buiten (skelters, trampolines, en nog veel meer). Het was een gezellig en schoon huisje en ook Jolie de hond wordt nog regelmatig bij ons thuis genoemd.
Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid !

vriendelijke groeten fam. v.d. Hoek

Ga naar pagina:   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  
Vakantiewoning 't Veurhuus     Dennenweg 1     7691 PK     Oud-Bergentheim     Tel. 0523-231561     info@hetveurhuus.nl